Hei!

Minä olen Kiira

Minulle kävi niin, että huomasin haluavani olla maailman paras taitoluistelija.

Hei!

Minä olen Kiira

Minulle kävi niin, että huomasin haluavani olla maailman paras taitoluistelija.

INSTAGRAM


TIETOA

Kiira logo

Minä olen Kiira.
Minulle kävi niin, että huomasin haluavani olla maailman paras taitoluistelija.

 


Sellainen tapahtuu ilman, että sille osaisi sanoa päivämäärää tai edes vuotta. Se tapahtui jossain luistelukoulun kevätnäytöksen ja Lyonin EM-kisojen välillä. Kevätnäytöksessä olin perhonen. Lyonissa olin kuudes.

 

Silloin perhosaikoihin luisteleminen oli vielä Ellin kanssa leikkimistä ja Petran matkimista. Elli oli paras kaveri. Petra oli minun, ylivilkkaan säheltäjän lahjakas isosisko, joka loukkaantui niihin aikoihin kun minä pääsin liiton leireille ja aloin yltyvällä sisulla toistaa kolmoishyppyjä halleissa joihin ei paista päivä eivätkä salamavalot.

 

Kävi niin, ettei minusta tullut maailmanmestaria taitoluistelussa. Ja se on ihan ok. Minun yli 20 vuotta kestänyt matka kilpaurheilijana oli täynnä erilaisia kokemuksia, tunteita, paikkoja ja ihmisiä, joiden kohtaamisesta olen tosi kiitollinen.

 

Erityisesti haastavat ja vaikeat ajat urani aikana osoittautuivat kaikista arvokkaimmiksi kokemuksiksi ja loivat tilaa jollekin uudelle ja kauniille tulla esiin.

 

Minulle luistelu tuntuu edelleen luontevalta tavalta tutkia elämää ja ihmisenä olemista. Kun liike, musiikki, jään, ilman ja kehon sisäinen energia yhdistyvät, syntyy siinä hetkessä aina jotain ainutlaatuista ja kaunista. Sen vuoksi vielä luistelen ja toivon saavani jakaa niitä hetkiä teidän kanssa.

TULOKSET / URA

Finnish National Champion 2009, 2011, 2012, 2013, 2015
Two time Olympian 2006 and 2010
European silver medalist 2012
Two time European bronze medalist 2007 and 2011
Two time Grand Prix winner 2010 and 2012
Grand Prix Finalist 2012

YHTEYSTIEDOT

info@kiirakorpi.fiKiira Korpi All Rights Reserved
Copyright © 2016 | No11 agency

share on